Samenstelling 66ste Internationale Carnavalstoet

Samenstelling-stoet-2023

Op dit moment is er nog geen samenstelling gemaakt voor de 67ste Internationale Carnavalstoet op zaterdag 18 februari 2023.

Vergeet niet tijdig de nodige documenten in te vullen aan aan te leveren aan ons om je deelname aan de stoet te bevestigen.

Plan van de stoet

De stoet wordt opgesteld in de Jaarbeurslaan en volgt dan volgende route:

Gildelaan Grotestraat Winterslagstraat Klokstraat Molenstraat Rootenstraat laterale weg Europalaan Stationsstraat Marktstraat Grote Markt Sint-Martinusplein. De stoet eindigt op het Stadsplein.

Verkeerssituatie en parkeren op 18 Feb.

Verkeerssituatie-2023

Geniet van Carnaval, maar feest met Respect

Carnaval is een stukje volkscultuur dat in ere gehouden moet worden. De carnavalisten gaan dan ook een uitbundige en plezierige periode tegemoet. Maar.. als je feestviert, doe dat dan met respect voor andere en je omgeving. Let op: spuitbussen met kleur- en scheerschuim of kleurhaarlak, schoensmeer en andere middelen die schade kunnen veroorzaken aan personen en/of goederen zijn helemaal verboden.

De lokale politie zal er op toezien dat het carnavalsfeest in een goede sfeer verloopt. Slimme feestvierders hebben respect voor elkaar en hun omgeving.

BUITENZETTEN HUISTVUIL:
Dinsdagochtend 21/2 voor 12uur.
Op maandagochtend 20 februari zullen hakketakkers in het centrum van Genk van Café tot Café trekken. Het stadsbestuur vraagt daarom aan de inwoners van Genkcentrum om hun afval niet op maandagochtend, maar op dinsdagochtend voor 12uur buiten op straat te zetten. De ophaling start in de namiddag.

flyer-stoet-2023

Documenten deelname stoet

Document

Inschrijvingsformulier Carnavalstoet

Document

Reglement Internationale Carnavalstoet

Document

Veiligheidsrichtlijnen

Document

Richtlijnen chauffeurs

Document

Stedelijke machtiging praalwagens

Document

Aanvraag reclamekaravaan

Inschrijving stoet

De Orde van de Spasbinken
Patrick Achten
Lietenstraat 32
3660 Oudsbergen
+32 473 83 60 57
Achtenpatrick@hotmail.com